Saturday, June 30, 2012

kadınlar için söylenenler

 lta hrefkadınlar için söylenenler" align="left"/>
iyi bir kadın bir erkeği etkiler zeki bir kadın onda ilgi uyandırır güzel bir kadın büyüler anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur. Helen Rowland


Kadın kendi basına ne gül goncasıdır, ne de diken. Koklamasını bilirsen gül, tutmasını bilmezsen diken olur. Refik Halid Karay



Kadın, insanin gölgesi gibidir; kovalarsanız kaçar, kaçarsanız kovalar. Chamfort


Kadınların gözleri keskin, zekaları uyanık, düşünceleri vesveseli olur. Guy de Maupassant


Kadınlarda feci olan şey, ne onlarla ne de onlar siz yaşanabilmesidir. Byron


Kadınlar sevmedikleri adama hiç acımazlar. Alexandre Dumas Files


Bir kadın ya sever, ya da nefret der; ortası yoktur. Pubillius Syrus Kadın öyle bir konudur ki, onu ne kadar incelersen incele her zaman yepyenidir. Tolstoy


En mükemmel kadın, çocuklarına babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır. Goethe


Anlamadığım bir şey var, kadınlar peruk takarlar, takma kirpik takarlar, çelik sütyenlerle göğüslerini olduğundan büyük gösterirler, sonrada artık gerçek erkek kalmadı diye şikayet ederler.


Hiçbir kadın aynı erkekle 50 yıl evli kalamaz, 25 yıl sonra o artık aynı erkek değildir.


Kadın yarış atı gibidir, Erkekler hızlı olanından hoşlanır.


Kadınlar artık erkeklerle para için evlenmiyor aksine para için boşanıyor.


Erkek için mutluluk karısının harcadığından fazla kazanmak, kadın için ise böyle bir koca bulmaktır.


Hiçbir kadın bir erkekten. pırlantalarını iade edecek kadar nefret etmez.


En iyi koca arkeologdur, kadın ne kadar eskirse erkeğin ilgisi o kadar artar.


Para aşkı satın almaz doğru, ama çok güzel bir pazarlık pozisyonuna getirir.


Evlilik askere yazılmak gibidir. Herkes şikayet eder,ama tezkere bırakanların sayısını bilseniz şaşarsınız alıntı


netten


Kadın sitesi

Friday, June 29, 2012

1206.6797 (Chen-Yen Lai et al.)


Correlated Phases of Population Imbalanced Fermi-Fermi Mixtures on an

Optical Lattice    [PDF]

Chen-Yen Lai, Chuntai Shi, Shan-Wen Tsai

We study a two species fermion mixture with different populations on a square lattice modeled by a Hubbard Hamiltonian with on-site inter-species repulsive interaction. Such a model can be realized in a cold atom system with fermionic atoms in two different hyperfine states loaded on an optical lattice and with tunable inter-species interaction strength via external fields. For a two-dimensional square lattice, when at least one of the fermion species is close to half-filling, the system is highly affected by lattice effects. With the majority species near half-filling and varying densities for the minority species, we find that several correlated phases emerge as the ground state, including a spin density wave state, a charge density wave state with stripe structure, and various p-wave BCS pairing states for both species. We study this system using a functional renormalization group method, determine its phase diagram at weak coupling, discuss the origin and characteristics of each phase, and provide estimates for the critical temperatures.
View original: http://arxiv.org/abs/1206.6797

Beyaz straplez gelinlik modelleri

Gelinliğimiz beyaz straplez kesim bir gelinlik modelidir.Straplez kesim gelinlikler yaz aylarında çok tercih edilen gelinlik modelidir.Beyaz ve kabarık oluşu gelinliğimiz çok şık bir görünüş vermiştir.Düğün gününüz için çok ideal bir abiye modelidir..



Şarlot Tarifi






Malzemeler 1 paket krem şanti İki buçuk su bardağı süt 2’şer paket fındıklı ve damla çikolatalı bisküvi 1 paket yulaflı bisküvi Sosu için: 3 su bardağı süt 3 çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı kakao Yarım su bardağı tozşeker 1 adet yumurta Yapılışı Krem şantiyi, sütle birlikte çırpın. İçine ufaladığınız bisküvileri ekleyin. Derin bir kalıba boşaltıp, buzdolabında bekletin. Sos için, süt, un, kakao ve şekeri pişirin. Ateşten alıp, içine 1 adet yumurtayı ekleyin. İyice çırpın. Sosu arada sırada çırparak soğutun. Soğuyan sosu da kremanın üzerine boşaltın. Tekrar buzdolabına koyarak birkaç saat bekletin ve servis yapın. Aşçının notu: Dilerseniz "Şarlot"u şeker, çikolata ya da meyve ile süsleyebilirsiniz Alıntıdır.

Tropik Meyveli Krema Tarifi



Tropik Meyveli Krema nasıl yapılır ?

Tropik Meyveli Krema Mutfak: Fransız Murfağı.

Tropik Meyveli Krema Yapım Zorluğu: Normal.

Tropik Meyveli Krema Gerekli Malzemeler;

4 yumurta

1 limon

1 paket vanilya

2 çorba kaşığı tarçın

10-15 adet kiraz

80 gr şamfıstığı

çiğ krema

50 gr badem

2 su bardağı süt

yarım su bardağı toz şeker

4 dilim taze ananas (veya kiwi, mango vs.)

6 Kişilik

Tropik Meyveli Krema Tarifi;

İçine tarçın,vanilya koyup bir limonun kabuğunu rendelediğiniz sütü kaynatın

Süt ılınırken, diğer bir kapta yumurta sarılarını tozşekerle, köpüklü bir kıvama gelinceye kadar çırpın.

Karışıma azar azar ılık sütü ilave edin. Bir yandan da çırpma aletiyle karıştırmaya devam edin. Kabı ateşe koyun ve kremayı, daha katı bir hal alıncaya kadar pişirin. Sonra da tamamen soğumaya bırakın.

Kremaya, kar haline gelinceye kadar çırptığınız yumurta akını katın. Karışımı ikiye biri daha az diğeri daha çok olacak şekilde ikiye ayırını. Az olanına kremayı ve mikserden geçirilmiş şamfıstıklarını ilave edin. İki karışımı,birbirlerine karıştırmadan buzlukta dondurun.

Servis esnasında iki tür kremayı top haline getirin, buzdolabında soğuttuğunuz kupalara koyun ve küçük doğranmış ananasları ( mangoları, kiwileri..) ilave edin. Bunu kirazlarla süsleyip, üzerlerine ince badem serpip servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 125