Monday, August 6, 2012

Yazlık Sandalet Modelleri

BAYAN SANDALET MODELLERİ 2012- Sezonun göz alıcı harika sandalet modelleri kalbinizde. İlkbahar-Yaz Sandalet modasına tekrardan hoşgeldiniz. Şıklıgıyla her kıyafete uyumunu gerçekleştirebilen 2012 yazlık sandalet modellerini sunuyor. Sezonun öne çıkan sandalet özelliklerini arka arkaya duymak şaşırtsada ayaklarda taşınması o kadar zor degil. Rahatlıgınızın simgesi 2012 yazlık bayan sandalet modelleri. Eger rahatıma düşkünüm ve ayagıma yakışsın diyorsanız vakit kaybetmeyin. Sandalet modelleri ayakkabı koleksiyonlarında hafızalara kazıdıgı bu sezonun farklı desenlerde sandaletleritam bir cesaret. Bir süredir sade renk ve desenlerde ilerleyen sandaletler bu 2012 sezonunda çarpıcı renk ve desenleri karşınıza çıkardı. Bahara yakışan canlı renk ve canlı sandaletler üzerine dizayn edilmiş çiçekler yeniden mis kokuyu yaşatıyor. Leopar desenleri herzaman daha güçlü bir hale geldi. Bayanlarımızın leopar desenlerinden vazgeçemedigi gibi çantalarını sandalet modelleriyle kombine ederek bu sezonun podyumuna hazırlandılar. Aşırı ve güzel sandalet desenleri bilek kısmındaki taşlarla çok hoş bir duruma getirilmiştir. Bu yaz açık renkler moda. Modasının renklerini sandalet modellerinde taşımak her bayanın hakkı. Şıklıgınızı herzaman yaşayın. Taşlı ve boncuklu sevenlerimiz için yeni modellerini bu sezonda bulabilirsiniz. Bayanlarımız klasik giyimi için klasik sporsa spor sandalet modellerini seçebilir. Her model çok çeşit sandalet modelleri bu yaz yeni modelleriyle kalbinizde. Bayan Sandalet Modelleri- 2012 Sandalet Modası-Modelleri. İlkbahar-Yaz Sandalet.



Sezonun en popüler renklerdeki canlılık bu kadar zarif duruyor işte. Parmak arası sandalet modelleri,kayışlı modellerindede tatlı duruyor. Baharın taze kokulu sandalet modelleri muhteşem desenleriyle ayakkabı sandalet satan bütün magazalarda.



Şeker gibi görünen bayan sandalet modelleri kıyafetinize ve aksesuarınıza uyum saglayabilen renkli sandalet modelleri 2012 sezonunda daha da renklendi. Bir çok bayanlarımızın günü sokakda veya özel yerlere gittiginde geçiyor. İşte size tam şıklık. 2012 Bayan Sandaletleri.



Yazlık sandaletler geçen sene sade ve çok çeşit modeli olmayan modellerini karşımıza çıkarmıştı. Şimdi ise bu 2012 yılında yaza dair ne varsa sandalet modellerinde var. Gördügünüz gibi desenleri harkulade. Yazlık sandaletler bu sezon daha seksi ve ciddi. Duruşuna hayran bırakan bayan sandalet modelleri. Bayan Sandaletler Dünyası.



Sandalet modasında dikkatimizi çeken yeni modelleriydi. İşte göz alıcı desen ve tasarımlarıyla karşımıza çıkanda yazlık sandalet modelleri oldu. Yazın tüm ferahlıkla giyebilecegimiz ve ayaklarımızı rahatlatan çeşitlerini sizlere sunduk. Sevimli bir tavra bürünen şık bayan sandaletleri.























No comments:

Post a Comment